TRANSFORMATIONAL CUPPING & Ooraccupunctuur 

Transformational Cupping

Transformational cupping is veel meer dan een behandeling voor cellulite. Dit is een bijzondere methode (Kim cupping-methode) die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is. Tijdens de behandeling wordt alles in beweging gebracht
Cupping helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma's en oud zeer komt naar boven, we helpen je dit te laten gaan. Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Waar de cups worden geplaatst en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van de behandeling.

Klachten waarbij (transformational) cupping kan helpen zijn onder andere hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Cupping is een massage/cupping techniek welke binnen de Oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt. De techniek werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloedt raken. Dit is niet geheel pijnloos, dit hangt geheel per persoon aan wat ieder kan hebben en dit kun je zelf aangeven. Maar het geeft zo'n verlichting en fijn gevoel daarna!!! Echt een WOW!!!
Ik heb dingen gezien bij mensen wat echt fantastisch is!!! zo mooi is dat, ben er echt trots op dat ik voor heel veel mensen wat kan betekenen!Veel mensen zijn momenteel echt zoekende....

ze willen zich graag "puurder" voelen - "schoner" of - "zuiverder"

"loskomen van oude bagage" WEG met die oude laagjes, verklevingen, vetten, afvalstoffen, veroudering, vermoeidheid, traumas, cellulitis, klachten en kwaaltjes.
betaalbaar - effectief - snel en blijvend! 
laten we elkaar vooral blijven helpen in deze tijden en proberen zoveel mogelijk bij de bron te komen en te blijven.
 

Behandeling van Transfomational Cupping  is een uurtarief van € 65.00  ( aanbieding maand maart & April !!!! uurtarief € 60.00 voor een afspraak in maart of april )

Behandeling kan ook eventueel in combinatie met ooraccupunctuur.

Ooraccupunctuur 
losse behandeling:

tarief voor +/- 15 min. is € 15.00  

naaldjes los prijs vanaf à €2.00 /€2.50/€3.50